Van Aartsen Coalitie Wil Bolkestein Op Post Houden Nunl

Van Aartsen: 'Coalitie wil Bolkestein op post houden'

13/11/2003 AMSTERDAM - De coalitiepartijen VVD, CDA en D66 hebben afgesproken dat eurocommissaris Bolkestein op zijn post mag blijven als volgend jaar de nieuwe Europese Commissie aantreedt.

Coalitie sprak af: Bolkestein mag blijven op EU-post

13/11/2003 Volgens Van Aartsen heeft de70-jarige Bolkestein een 'dijk van een positie' in de Commissie. 'Dat moeten we uitbuiten als volgend jaar de portefeuilles tussen 25 landen verdeeld worden.' Van Aartsen onthult dat hij premier Balkenende heeft gevraagd de onderhandelingen over een nieuwe Europese Grondwet te vertragen.

Van Aarsen | Feed mill sollutions - The vital link to your feed chain

Van Aarsen International was founded in 1949 in The Netherlands, a country with a long agricultural tradition. Through more than 70 years of experience in several industries, Van Aarsen has built-up a broad knowledge and wide experience in every area of the feed technology and premix industry and has developed into one of the worlds leading companies in the feed and premix process technology.

Van Aartsen wil coalitieberaad over gekozen burgemeester

23/02/2005 DORDRECHT - VVD-fractievoorzitter Van Aartsen wil dat de coalitiepartijen CDA, VVD en D66 en de top van het kabinet snel om de tafel gaan zitten om te praten over de invoering van de rechtstreeks ...

Van Aartsen oogst kritiek coalitie met bompauze | De Volkskrant

29/05/1999 Tot ergernis van D66-Kamerlid Hoekema wil Van Aartsen niet toegeven dat de regering sinds deze week positiever staat tegenover een pauze. Volgens PvdA, D66, GroenLinks en diplomaten op Buitenlandse Zaken is dat zeker het geval. Maar Van Aartsen moet rekening houden met de VVD en het CDA, die niet van een pauze willen weten. Beide partijen pleiten voor intensivering van de luchtacties, en eventuele inzet van troepen op de grond.

Reflectie op commissie Van Aartsen - Arena Consulting

De commissie Van Aartsen wil niet tornen aan de fundamenten van het stelsel van omgevingsdiensten. Het argument is dat zij wil voorkomen dat alle aandacht zou gaan naar reorganisaties en herschikking van gezagsrelaties. Okay, dit snappen we. Maar hoe valt dit te rijmen met het advies om de ondergrens van de omvang van omgevingsdiensten te verhogen.

Bolkestein: 'Rutte moet na deze periode opstappen' - Joop

30/03/2013 In Nieuwsuur komen zaterdagavond vier oud-VVD-partijleiders aan het woord over het liberalisme, de VVD en Mark Rutte. Aanleiding is het 65-jarig bestaan van de partij. Hans Wiegel, Frits Bolkestein, Ed Nijpels en Jozias van Aartsen blikken terug op 65 jaar VVD en beschouwen de huidige politiek situatie.

NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

28/11/2022 Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Van Aartsen wil coalitie na 2007 voortzetten | Politiek (POL) - forum

quote: Van Aartsen wil coalitie na. frontpage. sport. games. film & tv. weblog. forum. fotoboek. chat. zoeken. dm. POL Politiek. Discussies en diepgaande gesprekken over de politiek in de breedste zin van het woord kun je hier voeren. inbreuk? ...

Coalitie wil 40 miljoen in fonds voor starters op woningmarkt

07/11/2022 Er moet vanuit de overheid 40 miljoen euro naar een fonds voor starters op de woningmarkt, vinden de vier coalitiepartijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie. Het CDA kwam met het voorstel, om het zo ...

8 mei coalitie wil herinnering aan overwinning op fascisme levend houden

28/04/2022 We moeten waakzaam blijven. Met de 8 meicoalitie willen we een boodschap brengen van solidariteit, gelijkheid en antiracisme. Mensen kennen jou als n van de getuigen uit de Canvas-reeks Kinderen van het verzet. Jouw ouders waren verzetsstrijders. Hoe belangrijk is dat voor jouw engagement? DE SOETE: Heel belangrijk. Mijn papa en mama zijn in de oorlog allebei opgepakt.

Haagse gemeenteraad wil spoedoverleg met Van Aartsen

12/08/2014 Tegenover NU.nl laat hij weten dat wordt ingezet op een debat op donderdagavond. ''Van groot belang is dat de burgemeester daarbij aanwezig is. We laten ons niet afschepen met een locoburgemeester ...

Van Aartsen wil extremisme aanpakken met meer banen

13/09/2014 De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen pleit voor een sociaaleconomische aanpak om radicalisering te gaan. Zo moet zijn stad meer banen creren en moet het bedrijfsleven alerter zijn.

Van Aartsen wil extra miljard voor bestrijding criminaliteit

01/02/2017 Van Aartsen wil extra miljard voor bestrijding criminaliteit Hij deed een oproep aan de politici, samen met OM-baas Herman Bolhaar namens alle burgemeesters, zo meldde het NRC. Redactie 01-02-17 ...

Bolkesteijn Group B.V. - Grond-, weg-, water-, en spoorbouw!

Onze bedrijven. Bolkesteijn Group bestaat uit een drietal bedrijven welke nauw met elkaar samenwerken. Klik hieronder op het bedrijf om naar de juiste website te gaan. Machinaal aanbrengen van talud bekleding. Aanbrengen van natuursteen bestrating. Wegenbouw. Aanleg Bedrijventerreinen.

Van Aartsen wil coalitie na 2007 voortzetten | Politiek (POL) - forum

quote: Van Aartsen wil coalitie na

Jozias van Aartsen wil milieutoezicht politiseren. Het gaat om de

17/11/2021 De variatie in de manier waarop regionale diensten toezicht houden op milieuregels is te groot, zegt Jozias van Aartsen, die in mei advies uitbracht over vergunningen en handhaving. Jelle Brandsma ...

Van Aartsen wil coalitie na 2007 voortzetten | Politiek (POL) - forum

21/04/2005 DEN HAAG - VVD-aanvoerder Van Aartsen wil dat de coalitie van CDA, VVD en D66 na de Tweede-Kamerverkiezingen van 2007 wordt voortgezet. Van Aartsen zegt dat deze week in een interview met het blad Forum van werkgeversorganisatie VNO-NCW. "Laten we deze klus eerst maar eens afmaken. Dit kabinet legt de basis. Ik denk dat de coalitie gewoon door moet in 2007."

Commissie-Van Aartsen: toezicht ver onder de maat - Binnenlands Bestuur

04/03/2021 De commissie-Van Aartsen noemt tien maatregelen om het VTH-stelsel te verbeteren. Zo moet de ondergrens voor de omvang van de omgevingsdiensten worden verhoogd .Er moet meer prioriteit, capaciteit en inzet komen voor strafrechtelijke handhaving en vervolging. Takenpakket en financiering van omgevingsdiensten moeten landelijk worden afgestemd.

Jozias van Aartsen - Wikipedia

Van Aartsen was voorzitter van het tijdelijke bestuur van dit instituut en is momenteel lid van de adviesgroep. In het voorjaar van 2019 was hij een van de ondertekenaars - bekende oud-politici (premiers, ministers) van landen van de Europese Unie - van een open brief aan hun huidige opvolgers, waarin deze hun zorgen uiten over het eenzijdig pro-Isralische beleid van de Amerikaanse regering-Trump.