Hockenheim Hoopt Op Behoud Duitse Gp Mick Schumacher Verdient Dat In

Hockenheim hoopt op behoud Duitse GP: 'Mick Schumacher verdient dat in

De toekomst van de Grand Prix van Duitsland is De Formule 1 heeft een Duitse Grand Prix nodig als Mick Schumacher toetreedt, dat vinden ze bij het circuit van Hockenhe Nieuw kennisgeving Nu

Hockenheim hoopt op behoud Duitse GP: 'Mick Schumacher verdient dat in

Steiner vindt dat de Formule 1 verplicht is aan Schumacher om een Duitse GP te organiseren als het zover is. 'Als Mick Schumacher in de Formule 1 rijdt, moet de Formule 1 gewoon naar Duitsland komen. Contracten zijn mogelijk. Maar we sluiten geen contract af dat een verlies kan betekenen voor ons.' (Foto: Ferrari F1 Media)

Hockenheim: "Duitse GP onmisbaar als Mick Schumacher in F1 rijdt"

Hockenheim twijfelt of Zandvoort op tijd klaar kan zijn; Duitse Grand Prix kan niet profiteren van Mick Schumacher-effect; De kaartverkoop voor de GP op het Duitse circuit dit jaar ligt vergeleken...

Seiler hoopt op nieuw contract Hockenheim voor Mick Schumacher

18/05/2019 De toekomst van de Grand Prix van Duitsland in Hockenheim is nog onzeker, met een tegenvallende kaartverkoop en een aflopend contract. Volgens Georg Seiler, de CEO van het circuit, zou het verliezen van Hockenheim vooral zonde zijn voor Mick Schumacher .

Hockenheim hoopt op vrijdagtest Schumacher om kaartverkoop te

03/05/2019 Het circuit hoopt dat publiekslieveling Mick Schumacher in actie komt om de verkoop op te stuwen. De kaarten voor de Grand Prix van Duitsland vlogen vorig jaar als zoete broodjes over de toonbank. Dit jaar blijft de kaartverkoop wat achter.

Mick Schumacher zal Ferrari F2004 over Hockenheim sturen tijdens Duitse GP

30/06/2019 Toch zal Schumacher dus nog in actie gaan komen op Hockenheim. De Formule 1 maakte bekend dat de coureur van Prema Racing op 27 en 28 juli achter het stuur zal zitten van de F2004. Dat is de bolide waarmee Michael Schumacher in 2004 zijn laatste wereldtitel in de Formule 1 pakte. In dat jaar won hij ook de Duitse Grand Prix op Hockenheim. F2004 in handen van Schumacher zeer succesvol. De F2004 geldt als een van de meest succesvolle auto's in de Formule 1-geschiedenis.

Hockenheim baalt van ontbreken Formule 2 en Mick Schumacher in 2019

03/05/2019 De ticketverkoop voor de Grand Prix van Duitsland ligt iets achter op het schema van vorig jaar. Hockenheim vermoedt dat dit deels komt door het ontbreken van de Formule 2 en Duitse hoop Mick Schumacher tijdens het Grand Prix-weekend. Voor het eerst in jaren staat Hockenheim in een oneven jaar op de kalender van de Formule 1.

Mick Schumacher hoopt op behoud GP Monaco: "n van | SportVerslaafd

25/05/2022 Het is voorlopig niet voor mij weggelegd, maar ik zou het doodzonde vinden als deze uitdaging verdwijnt, zegt de 23-jarige zoon van Michael Schumacher. De zevenvoudig wereldkampioen won in zijn rijke carrire vijf keer de Grote Prijs van Monaco.

Hockenheim hoopt op vrijdagtest Schumacher om kaartverkoop te stimuleren

Helaas hebben we te horen gekregen dat n en ander financieel niet haalbaar was", aldus de organisatie van de Duitse Grand Prix ten overstaan van Motorsport-Total. Omdat er op dit moment bij gebrek aan een echt competitieve Sebastian Vettel zo'n achtduizend minder kaarten zijn verkocht dan op hetzelfde moment een jaar geleden, hoopt de organisatie dat Ferrari of Alfa Romeo nog een konijn uit de hoge hoed toveren.

Duitse GP hoopt dat Schumacher in vrije training kaartverkoop opkrikt

Het wil nog niet bepaald vlotten met de kaartverkoop voor de Duitse Grand Prix volgens de Hockenheimring waar de race plaatsvindt. De organisatie vestigt zijn hoop nu op

Chase Carey hoopt op Mick Schumacher in de Formule 1

05/08/2018 Schumacher won enkele weken geleden op Spa-Francorchamps zijn eerste Formule 3-race. Het 19-jarige talent hoopt net als vader Michael de Formule 1 te bereiken en Carey hoopt ook dat de Duitser op korte termijn in de Formule 1 te bewonderen is, zo vertelde hij aan Sport Bild. "Het zou heel speciaal zijn als Michaels zoon Mick ook de Formule 1 haalt.

Kaartverkoop Hockenheim loopt slecht. Hoop is gevestigd op Mick Schumacher

02/05/2019 Hockenheim heeft lang gestreden om wel een F2 race te laten plaatsvinden, maar volgens Liberty Media en de betrokken raceteams kostte het teveel geld. De organisatie in Hockenheim hoopt nu dat Schumacher op de vrijdag in actie kan komen voor Alfa Romeo. Alfa Romeo heeft echter laten weten hier geen plannen voor te hebben.

Mick Schumacher houdt vurig pleidooi voor behoud GP van Monaco: Zou

25/05/2022 Formule 1 F1-coureur Mick Schumacher hoopt hartgrondig dat de Grote Prijs van Monaco niet van de kalender van de Formule 1 verdwijnt. De race is al zo lang onderdeel van de Formule 1 en het is ...

Mick Schumacher hoopt op behoud GP van Monaco: Stoppen zou een

25/05/2022 Formule 1-coureur Mick Schumacher hoopt dat de GP van Monaco niet van de kalender van de Formule 1 zal verdwijnen. Het contract tussen de Formule 1-eigenaren en de promotor van de raceklassieker loopt namelijk dit jaar af en er is nog geen nieuwe overeenkomst tussen de partijen voor komende jaren. Daardoor is de toekomst van

Duitse Grand Prix essentieel als Mick Schumacher Formule 1 gaat rijden

19/05/2019 Het circuit van Hockenheim is van mening dat de Duitse Grand Prix op de Formule 1-kalender moet blijven staan als Mick Schumacher zijn debuut maakt in de hoogste klasse van de autosport. De toekomst van de Duitse Grand Prix is twijfelachtig omdat de onderhandelingen over een verlenging van het in 2019 aflopende contract uitgesteld zijn.

Mick Schumacher houdt vurig pleidooi voor behoud GP van Monaco: Zou

25/05/2022 Autocoureur Mick Schumacher hoopt hartgrondig dat de Grote Prijs van Monaco niet van de kalender van de Formule 1 verdwijnt. De race is al zo lang onderdeel van de Formule 1 en het is een ...

Hockenheim in race om afgelaste Russische F1 GP te organiseren?

15/03/2022 Mar.15 - Hockenheim heeft zijn hand opgestoken als een potentile vervangende locatie voor de geschrapte Russische GP. F1 CEO Stefano Domenicali heeft herhaaldelijk zijn teleurstelling uitgesproken dat Duitsland, ondanks zijn auto-industrie en diepe geschiedenis van de Formule 1, op dit moment geen geld beschikbaar stelt voor een Grand Prix.

Hockenheim heeft organisatie Duitse GP in 2020 niet in eigen hand

Hockenheim: "Duitse GP onmisbaar als Mick Schumacher in F1 rijdt" Hockenheim twijfelt of Zandvoort op tijd klaar kan zijn; Waar andere circuits deals sluiten voor meerdere jaren, weet Hockenheim vooralsnog niet hoe de toekomst er op de lange termijn uitziet. Dat is een doorn in het oog voor Teske, die ook graag voor langere tijd duidelijkheid wil: Dit is geen ideale situatie.

Hockenheim: 2020 Duits GP-lot 'in de sterren' - F1-Fansite.com

12/05/2019 Net als Spanje, de positie van Duitsland op de 2020 F1 kalender is ook in twijfel. Met Vietnam en Nederland in het schema van volgend jaar gepland, lijkt dat niet alleen voor rekening te zijn Barcelona, maar ook Hockenheim. "We zijn erg blij dat we de Duitse GP dit jaar kunnen organiseren," zei Hockenheim-baas Georg Seiler.

Nurburgring hoopt op vrije training van Mick Schumacher

15/09/2020 De baas van de Nurburgring hoopt dat de geruchten waar zijn dat Mick Schumacher volgende maand een kans krijgt bij een F1-team om op vrijdag een vrije training te rijden. Voorafgaand aan het weekend in Mugello gingen er geruchten dat de leider van het Formule 2-kampioenschap in feite zijn opwachting zou maken op vrijdag op de Italiaanse locatie, maar dat bleek alleen maar speculatie te zijn.