Actueel Sterk Techniekonderwijs Zuid Limburg

Actueel - Sterk Techniekonderwijs Zuid-Limburg

Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg. Postbus 143 6130 AC Sittard Nederland [email protected]

Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg

Sterk Techniek Onderwijs is een samenwerkingsverband van de middelbare scholen in Zuid-Limburg dat het onderwijs innoveert en ontwikkelt. Het doel is leerlingen de moderne vaardigheden en kennis aan te leren die ze nodig hebben om uit te groeien tot volwassenen die hun plek vinden in de maatschappij.

Techniekonderwijs Zuid-Limburg - Sterk Beroepsonderwijs

Techniekonderwijs in Zuid-Limburg: aftrap TOZL Het Techniek Onderwijs in Zuid-Limburg (TOZL) is volop in ontwikkeling. De scholen van het voortgezet onderwijs (LVO, DaCapo en SVOPL) en het mbo (Arcus en Leeuwenborgh) hebben de handen ineen geslagen om ook in de toekomst een breed, vernieuwend en kwalitatief goed techniekonderwijs aan te kunnen bieden in Zuid-Limburg.

Algemene informatie - Sterk Techniekonderwijs Zuid-Limburg

Sterk Techniek Onderwijs is een samenwerkingsverband van de middelbare scholen in Zuid-Limburg dat het onderwijs innoveert en ontwikkelt. Het doel is leerlingen de moderne vaardigheden en kennis aan te leren die ze nodig hebben om uit te groeien tot volwassenen die hun plek vinden in de maatschappij.

Contact - Sterk Techniekonderwijs Zuid-Limburg

Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg. Postbus 143 6130 AC Sittard Nederland [email protected]

Opleidingskalender - Sterk Techniekonderwijs Zuid-Limburg

21/11/2022 Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg. Postbus 143 6130 AC Sittard Nederland [email protected]

Nieuwsbrief 8 - Sterke verbindingen - Sterk Techniekonderwijs Zuid-Limburg

STO Zuid-Limburg is een samenwerkingsverband van het voortgezet onderwijs in Zuid-Limburg: SVO|PL, DaCapo College en stichting LVO. Heb je opmerkingen of vragen over deze nieuwsbrief? Neem dan contact op via [email protected] Wil je meer weten over de ontwikkelingen van STO Zuid-Limburg in jouw regio?

Techniekbus op (de) weg! - Sterk Techniekonderwijs Zuid-Limburg

Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg. Postbus 143 6130 AC Sittard Nederland [email protected]

Techniekonderwijs Zuid Limburg | Aflevering 2 - Sterk Beroepsonderwijs

Techniekonderwijs in Zuid-Limburg: het bedrijfsleven Het Techniek Onderwijs in Zuid-Limburg (TOZL) is volop in ontwikkeling. De scholen van het voortgezet onderwijs (LVO, DaCapo en SVOPL) en het mbo (Arcus en Leeuwenborgh) hebben de handen ineen geslagen om ook in de toekomst een breed, vernieuwend en kwalitatief goed techniekonderwijs aan te kunnen bieden in Zuid-Limburg.

Techniekonderwijs Zuid-Limburg | Aflevering 3 - Sterk Beroepsonderwijs

Techniekonderwijs in Zuid-Limburg: de technologieroute. Maarten van Rijn (LVO) en Noud Theunissen (Leeuwenborgh) vertellen over de technologieroute; een weg in het vernieuwde techniekonderwijs die leerlingen vmbo t en havo kunnen volgen als ze, na de eerste twee of drie jaar voor een techniekprofiel kiezen.

Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg - DaCapo

Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg tekent in op versterkte samenwerking met het bedrijfsleven in de gemeente Sittard-Geleen. Handtekeningen die cht werden gezet, tijdens het officile tekenmoment binnen de muren van het DaCapo College. Vertegenwoordigd door directies en besturen van de gastlocatie DaCapo College, Sterk Techniek Onderwijs ...

Sterk TechniekOnderwijs (STO) Zuid-Limburg | LinkedIn

De komende 2 weken gaat Roel de Vries voor Sterk Techniek-Onderwijs Zuid-Limburg een 45tal scholen en bedrijven langs om de samenwerking tussen MKB en scholen in Zuid-Limburg verder te promoten ...

Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg tekent in op versterkte

Sinds jaren een succesvol project tussen het vmbo (DaCapo College) en lokale ondernemers. Daarnaast zullen er andere activiteiten worden georganiseerd met de bedrijven die lid zijn van BSG en met andere groepen leerlingen. Al deze activiteiten dienen als doel om het techniekonderwijs te versterken en meer leerlingen te stimuleren voor techniek.

Sterk Techniekonderwijs (STO) - Techportal

De regeling Sterk techniek Onderwijs (STO) stimuleert samenwerking in de regio. Als technische scholen samenwerken met elkaar, met basisscholen en met het bedrijfsleven wordt het onderwijs efficinter en relevanter. In 2018 en 2019 is er geld beschikbaar voor vmbo-scholen waarmee ze kunnen investeren in bijvoorbeeld machines, materialen en mensen.

Techniekonderwijs Zuid-Limburg - YouTube

Dit Youtube-kanaal is in het leven geroepen door de scholenkoepels (vo en mbo) die samenwerken onder de naam Techniekonderwijs Zuid-Limburg: LVO, Arcus, Leeuwenborgh, SVO|PL en DaCapo.

Homepage - Toptechniek in bedrijf

Toptechniek in bedrijf (TiB) streeft naar een toekomstbestendig technisch vmbo en -mbo. Binnen Toptechniek in bedrijf werken 28 regionale netwerken van vmbo, mbo, bedrijfsleven en regionale overheid aan het versterken van de kwalitatieve en kwantitatieve match tussen het technisch beroepsonderwijs en de vraag van de arbeidsmarkt.

Sterk Techniekonderwijs - Platform Talent voor Technologie

De doelstelling is werken aan een duurzaam, dekkend en kwalitatief sterk technisch onderwijs. Het landelijke ondersteuningsteam Sterk Techniekonderwijs - een samenwerking tussen SPV (Stichting Platforms VMBO) en Platform Talent voor Technologie in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap - ondersteunt scholen en regios bij het maken en uitvoeren van de regionale plannen.

Miljoenensubsidie voor vmbos in Zuid-Limburg - De Limburger

01/07/2019 Het vmbo-techniekonderwijs in Zuid-Limburg krijgt 8,4 miljoen euro subsidie van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap om hun onderwijs verder te ontwikkelen.

Home - Sterk Techniek Onderwijs

Sterk Techniek Onderwijs nieuws. nieuws archief. 11112022. Opnames Techniek in Beeld gestart Hoe kan het dat een auto rijdt? Youri, uit groep... lees meer. 08052022. Groep 6 Wumkesskoalle maakt pennenbakje van hout Jong geleerd is oud gedaan! Groep 6 van de Wumkesskoalle...