Aanrijding Tussen Auto En Bezorg Wagentje En Persoon Gewond Adnl

Aanrijding tussen auto en bezorgwagentje: En persoon gewond en flinke

01/10/2022 Een personenauto is in een flinke aanrijding met een bezorgwagen van Picnic gekomen. Het ongeluk gebeurde vanmorgen op de kruising van de Bredeweg en de Zuidelijke dwarsweg in Zevenhuizen.

Aanrijding tussen auto en bezorgwagentje: En persoon gewond en flinke

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week | AD.nl Aanrijding tussen auto en bezorgwagentje: En ...

Aanrijding tussen scooter en auto, een persoon gewond

15/08/2021 Aanrijding tussen scooter en auto, een persoon gewond. Een auto en een scooter zijn op elkaar gebotst in Den Haag. Het ongeluk gebeurde rond n uur vanmiddag op de Anna Paulownastraat.

Persoon gewond bij aanrijding tussen trein en auto, traumahelikopter

05/08/2021 Persoon gewond bij aanrijding tussen trein en auto, traumahelikopter ingezet Dat gebeurde op een spoorwegovergang in de buurt van Echten. De bestuurder van de auto is gewond geraakt.

Aanrijding tussen drie auto's Hengelo, n persoon raakt gewond

24/02/2020 Aanrijding tussen drie auto's Hengelo, n persoon raakt gewond De bestuurders zijn met de schrik vrijgekomen, n vrouw raakt gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Redactie Tubantia 24 ...

Een persoon gewond bij botsing tussen twee auto's in Havelte

23/12/2020 Op de kruising tussen de Helomaweg en de Veendijk in Havelte zijn woensdagavond twee autos op elkaar gebotst. Bij dit ongeval raakte een persoon gewond.

En persoon gewond bij aanrijding tussen drie autos nabij Donkerbroek

18/04/2022 Bij het ongeval is n persoon gewond geraakt. De drie betrokken autos raakten beschadigd. De berger heeft de voertuigen afgesleept. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Gewonde n bekeuring bij aanrijding tussen autos in Lieren

17/08/2022 Dit gebeurde na een aanrijding tussen twee personenautos op de kruising van de Dorpstraat en de Hulleweg bij Lieren. De andere automobilist raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.

Aanrijding tussen auto en bestelbus in Azewijn: automobilist naar het

14/11/2022 Bij een aanrijding tussen eee auto en een bestelbus op de Dr. Hoegenstraat in Azewijn is rond het middaguur een bestuurder gewond geraakt. Na het ongeluk schoot de auto door tegen een boom.

Persoon gewond na aanrijding tussen auto en stadsbus

11/10/2022 MAARSSEN Op de kruising tussen de burgemeester Waverijnweg en de Ruimteweg is rond 13.40uur een ongeval gebeurd tussen een (stads)bus en een auto. Hierbij is de auto total loss geraakt en moest worden opgehaald door een berger. De bus kon al snel na controle verder rijden. De opgeroepen brandweer heeft de auto gecontroleerd vanwege lekkage.

Gewonde bij aanrijding tussen drie autos in Huissen, hond vlucht en is

28/11/2019 De aanrijding gebeurde rond 22:20 uur, waarna twee ambulances en de politie met spoed uitrukten. Gewonde bij aanrijding tussen drie autos in Huissen, hond vlucht en is spoorloos | Lingewaard ...

Vier gewonden bij aanrijding tussen auto en bedrijfsbus op Lochemseweg

01/10/2022 MARKELO - Bij een aanrijding tussen een auto en een bedrijfsbus op de Lochemseweg (N346) bij Markelo zijn vier personen gewond geraakt. Zij zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Aanrijding tussen auto en fietser in Raalte, vrouw gewond

02/12/2021 Bij een aanrijding tussen een auto en een fietser vanmiddag in Raalte is een persoon gewond geraakt. Het gaat om de fietser. Hoe het precies met de vrouw gaat, is nog onbekend. Ze was bij bewustzijn.

Gewonde bij aanrijding tussen auto en fietser op rotonde in Wageningen

05/11/2021 WAGENINGEN - Bij een aanrijding tussen een auto en een fietser op een rotonde in Wageningen is vanochtend de fietser gewond geraakt. De botsing gebeurde om 9.40 uur op de rotonde Rooseveltweg ...

Auto belandt op de kop in de sloot langs A35 na aanrijding, vier

24/05/2022 Met video BORNERBROEK - Bij een aanrijding tussen een auto en een bakwagen zijn vier personen gewond geraakt, waaronder een kind. Drie van hen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Aanrijding tussen auto en scooter in Eindhoven, scooterrijder gewond

29/04/2021 Aanrijding tussen auto en scooter in Eindhoven, scooterrijder gewond. Video EINDHOVEN - Een scooterrijder is donderdagochtend gewond geraakt bij een ongeval aan de Beemdstraat in Eindhoven. De scooterrijder raakte daar door nog onbekende oorzaak betrokken bij een aanrijding met een auto.

Aanrijding tussen 45km-auto en veegwagentje van Dar op Weurtseweg

29/03/2022 Redactie 29-03-22, 17:35. Een van de inzittenden van de 45km-wagen raakte hierbij gewond en is met onbekend letsel naar de huisartsenpost overgebracht. In verband met het ongeval was tijdelijk een...

Aanrijding tussen auto en fietser in Apeldoorn, n gewonde

24/09/2021 Bij een ongeval zijn vrijdag een fietser en auto met elkaar in aanraking gekomen. Het incident gebeurde in Apeldoorn, waarna de fietser naar het ziekenhuis werd gebracht.

Aanrijding tussen twee auto's in Oirschot, bestuurder gewond

07/07/2021 De persoon die gewond raakte zat alleen in de auto, in de andere auto zat een bestuurder met drie kinderen. Zij zijn ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, maar raakten niet gewond.

Gewonde na aanrijding tussen auto en scootmobiel in Aalten

05/05/2019 AALTEN - Bij een aanrijding tussen een auto en een scootmobiel op de kruising van de Schulenkampweg en de Hamelandroute (N313) is de vrouwelijke berijder van de scootmobiel gewond geraakt.